NIIN HYVÄÄ, PROTEIINIA, VAI ONKO?

Heipsan, viikko edennyt melkoista vauhtia ja kiirettä piisannut. Kirjoitella ei ole oikein ehtinyt. Tänään ajattelin kuitenkin postausta taas laitella. Moni varmasti tietää, että olen kova syömään proteiinipatukoita. Tänään voitaisiin siis testailla vähän niitä.

Leaderin valkosuklaa mustikka. Proteiinia patukkaa kohden n.20g ja energiaa noin 220kcal.Koostumukselta hirveän esanssinen. Mustikka maistuu enemmän. Maun puolesta testiin ei toista kertaa enään pääse.
Arvosana:6
Leaderin jogutti mansikka-vadelma. Proteiinia n.21g ja kaloreita n.210. Maun puolesta ihan okei, jatkoon varmasti menee, mutta edelleen hirveän esanssinen maku.. Marjat maistuvat suhteellisen hyvin kuitenkin.
Arvosana: 8
Leader vadelma. proteiinia n.20g ja kaloreita n.196kcal. Maun puolesta tosi hyvä. Marjat maistuvat kunnolla. Suklaa on myös hyvää. Hieman esanssinen maku. (luultavasti kaikissa). Menee jatkoon ehdottomasti!
Arvosana:9
Leader Dream. Proteiinia n.17g ja kaloreita n.170kcal. Kinuski maistuu tosi vahvasti. Yllätyin tosi melkoisesti. Yksi parhaimpia patukoita, johon olen törmännyt.
Arvosana:10-
Fast: Rox Proteiinia n.20g ja kaloreita 209kcal.
Ihana koostumus. Maku erinomainen. Maistuu oikealle valkosuklaapatukalle. Menis helposti suklaa himossa.
Arvosana:10-

fast:rox Salted Caramel.
Proteiinia n.20g kaloreita n.210kcal.
Maku erinomainen. Suolainen kinuski maistuu tosi hyvin ja maistuu enemmän oikealle suklaapatukalle. Testi suosikki ja jatkoon menee.
Arvosana:10-

Tässä nyt muutama patukka oli testissä. Ajattelin aluksi, että olisin testaillut vain leaderin patukoita tällä kertaa, mutta en löytänyt riittävästi kuva materiaalia, vaikka varmasti muitakin olen maistellut. Sekoitin kaksi fastin patukkaa, mutta myöhemmin maistelen muitakin. Proteiinipatukoita syön yleensä n.3-4x viikossa, riippuen treeni määrästä. Olen kyllä pohtinut, että jossain vaiheessa jätän nämä pois, koska niihin menee älyttömästi rahaa, sekä olen jo kyllästynyt suurimpaan osaan. Haluan siis säilyttää hyvän suhteen myös näihin!

Ihanaa viikonloppua aivan jokaiselle <3

One thought on “NIIN HYVÄÄ, PROTEIINIA, VAI ONKO?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *