Lepopäivä

Uskomatonta miten nopeasti aika kiiruhtaa eteenpäin. Nyt avautui jo kaksinumeroinen luukku ja ollaan ensimmäisellä kymmenellä. Reilu 14 päivää niin on juhla päivän aika 🎄🍬.

Tänään puhutaan vähän lepopäivästä. Mulla oli viikonloppuna olo, että en jaksa tätä ainaista suorittamista ja päätin pitää kunnollisen lepopäivän. Päätin todella, että en tee yhtään mitään pakollista ja pyhitän päivän itselleni ja mukaville asioille. Jouduin kyllä aamulla pesemään pyykkiä, koska olin varannut pesuvuoron juuri sille päivällä ennenkuin edes lepopäivää pohdin.

Päivän vietin aamulla pyykkiä pesten, ruokaa syöden ja fitness päiväkirjoja katsellen ja illalla menin vielä joogaamaan 🤸‍♂️ teki kyllä keholle ja mielelle erityisen hyvää koko lepopäivä, mutta erityisesti tuo jooga.

Antakaa itsellenne aikaa levätä ja olla joskus tekemättä mitään pakollista. Se oikeesti antaa paljon energiaa seuraaville päiville. 🤸‍♂️ Musta tuntuu, että taidan pitää koko joulun ajan pelkkää lepopäivää, että jaksaa painaa ensivuoden kuitenkin tietämättömänä mitä tuleva tuo tullessaan.

Lepoa ja joulunodotusta kaikille ihanille lukijoilleni. On muuten älyttömän hienoa nähdä kuinka aktiivisia ihmisiä löytyy, kuinka jaksatte aina tulla katsomaan näitä postauksiani. Itse kuitenkin välillä koen aikamoista painetta, kun postaus pitäisi julkaista, mutta materiaalia ei löydy. Kyllä tää tästä. Katsotaan jaksanko ihan loppuun asti vedellä vai harvennanko jossakin kohtia. 👋🎄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *