12.12 onks ruoka Hyvää?

Eilen aloitettiin vastailemaan kysymyksiin ja tänään jatketaan ravinto teemalla. Ruoka on nautinto ja polttoaine. Se on meidän ihmisten elämässä aika olennainen osa, että jaksaa ahertaa arjessa ja vielä treenatakkin päälle. Ilman ravintoa ei vaan voi kertakaikkisesti hyvin. 🍉 10 kysymystä ja 10 vastausta!

12.12 päivä on tänään ja alkaa joulukalenteri olla puolessa välissä. Mä olen selvinnyt aika hienosti tähän saakka. Tekee vaan aina välillä hirveän tiukkaa kirjoitella näitä, kun on aina aika kiire tai jos ei oo kiirettä niin silloin oon tekemässä jotain muita asioita, eikä aina sitten malta jaksaa alkaa kirjoittamaan.

  1. Kuinka usein syöt karkkeja? – pyrin pääasiassa koostamaan energian tarpeeni ravitsemuksellisesti hyödyllisistä lähteistä, mutta herkuttelen viikottain jollain tavalla. Karkkeja tulee kuitenkin syötyä lähes joka viikko. Poikkeuksia lukuunottamatta. 🍬
  2. Oletko ajatellut kokeilla vegaanisesti syömistä? – en ole ajatellut, enkä myöskään rehellisesti sanottuna pystyisi. Nautin niin paljon liha ja maito tuotteista. Enkä ilman kanaa olis koskaan. 🐓
  3. Mikä on sun lemppari hedelmä ja kasvis? – tällä hetkellä lemppari hedelmä on omena. 🍎 Ollut jo vuosia eikä luultavasti muuksi muutu. Banaani on aika lähellä tällä hetkellä, mutta toistaiseksi vielä toisena. 🍌. ( Tästä voidaan hypätä sinne aasinsillalla, että Banaani ei ole hedelmä, mutta mulle se on aina ollut ja tulee olemaan sori kaverit 👋) Kasviksista suosikki on kurkku taikka parsakaali 🥒🥦.
  4. Mikä on lempiruokasi? Oon kai perus treenava muijja mut toi kana ja Riisi vetää aika hyvää ykkössijaa, jos Puuro ei lasketa. 😄
  5. Kuinka usein syöt päivässä ja mihin aikaan? Tällä hetkellä syön viitisen kertaa, mutta katsotaan jos määriä lisäillään tossa alkuvuodesta. Syön Aamiaisen 9- puol 10 aikoihin, lounaan 12-13, välipalan 15-/+, päivällisen 18, iltapalan 21-22. Vaihtelee toki lähes päivittäin, mutta määrä ei vaihtele. Aina on ainakin se viisi ateriaa päivässä.
  6. Mikä on yleinen aamu ja iltapalasi? Tällä hetkellä aamusella menee kaurapuuro kombo jossa pähkinöitä, hedelmää, raejuustoa, mehukeittoa. Mitä milloinkin. Ja iltapalana menee pari leipää täytteineen, rahka, hedelmä ja maitoa. Aika perus ollu jo useamman vuoden. Aamiainen on tehnyt terää kesän jälkeen. Ai, että ootan aamiaista aina niin innolla. Mikä parempaa, ku Pähkinät puurossa💓
  7. Missä järjestyksessä juustot ja kinkut leipään? – tästä saa mukavan taistelun käyntiin, mutta mun leipiin aina Kinkku alle ja juusto päälle.
  8. Jos pitäisi valita yksi ruoka mitä saisit vain ainostastaan syödä koko loppu elämäsi mikä se olisi? Kaurapuuro!!
  9. Mitä söisit viimeisellä aterialla? – itse tehtyy pizzaa missä ois kinkkua, tonnikalaa ja sinihomejuustoa ja runsaasti tomaattikastiketta ja, vaikka tomaatteja. Juomana toimis Pepsi Max cherry.
  10. Mitä ruokaa sulla tekee just mieli? Munakasta ja taidanpa tästä lähteä sitä tekemään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *