Hyviä asioita lahdesta

Ajattelin ensimmäisinä kertoina, kun tänne mietin muuttoa, että Lahti ei tule olemaan se kaupunki jonne haluan jäädä tai jossa tulisin viihtymään. Olin kuulut niin paljon pahaa Lahdesta ja siellä asuvista ihmisistä.

Mielipiteeni on nyt kuitenkin syksyn edetessä ja etenkin vaikeuksien kohdalla muuttunut. Olen kokenut Lahdesta paljon hyvää.

Ihmiset: Lahdessa olen tutustunut niin moneen älyttömän ihanaan ihmiseen ja sitä kautta saanut kokea uusia asioita ja saanut oppia sen, että minusta aidosti ja oikeasti välitetään. Monta kertaa mun luokse ollaan pysähdytty auttamaan. Muistan etenkin sen, kun eräs nainen pysähtyi auttamaan, kun Sokoksen katolta putosi viime keväänä suuri määrä lunta niskaani. Ammattiauttamis puolelta olen saanut kokea itseni kuulluksi, minua on aidosti kuunneltu ja asiani ollaan otettu todesta. Kun taas toiminta Kouvolassa on ollut rehellisesti sanottuna aivan eri luokkaa. Olen elämäni ensimmäisiä kertoja uskaltanut puhua myös niistä vaikeista asioista. Ylipäätänsä ihmiset Lahdessa on aivan huippuja.

Yhteishenki: joka paikassa ei varmaan vallitse tämä, mutta olen saanut kokea ihanaa yhteishenkeä täällä Lahdessa niin monessa paikassa. Etenkin kuntosalilla. On aivan mieletöntä, kun joka aamu jonkun kanssa tulee juteltua arkisia kuulumisia tai edes moikattua☺️

Tapahtumat: Sen olen huomannut että Lahdessa tapahtuu aika paljon kaikenlaista monipuolista!

Kuntosalit:Lahdessa on paljon kuntosaleja, jossa on hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Valinnan varaa löytyy, yleensä hinnoista sen näkee.

Hieronta: Olen itse löytänyt tosi ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen hierojan ja propsit hälle. Hän osaa hoitaa niin mieltä kun kroppaa. Hän juttelee hyviä asioita. Joka kerta ku oon hieronnassa tuun aivan eri ihmisenä sieltä pois.

Kahvilat: vaikka hirveän monesti en ole vielä kahviloissa käynyt niin silti täytyy antaa propsit niiden ulkonäöstä ja asiakaspalvelusta. Ne joissa olen jo ehtinyt käymään on ollut tosi hyviä ja näyttäviä!

Kaupat:Lahdessa on paljon kauppoja, joten jokainen löytää varmasti jostain etsimänsä.

Koristeet: etenkin pimeänä aikana on ihana nähdä erilaisia koristeita keskustassa. Muistan ensimmäisen joulun ajan Lahdessa. Silloin kadut oli tosi näyttäviä! Ei Kouvolassa näin hienoa ole.

Luonto:Lahdessa on paljon luontoa ja erityisen mahtavia lenkkireittejä. Mäkisestä maastosta huolimatta olen löytänyt ihania lenkkireittejä, vaikka tosiaan nyt joudun vielä ne kävelemään, mutta ehkä tuossa kevään mittaa alkaa juoksukin luistaa.

Harraste mahdollisuudet: siihen olen törmännyt, että Lahdessa on paljon hyviä harraste mahdollisuuksia. Toki ne ovat tosi hintavia, mutta jokaiselle varmasti löytyy jotakin.

Tässä oli kymmenen asiaa mistä pidän Lahdessa. Toki ikäviäkin juttuja löytyy, mutta niihen en nyt ala takertumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *